مشاوره حقوقی رایگان - مهلت شکایت جرحی

باسلام
من بهمن پارسال تصادف کردم، با موتور بودم و ماشین بهم زد.
دوتا انگشت و بازوم شکست و 2 ماه تحت درمان بودم.
همون لحظه پلیس صورتجلسه کرد ولی رضایت دادم، چون مقصر هزینه های بیمارستان و موتورم رو پرداخت کرد.
همون موقع هم در بیمارستان دولتی پرونده تصادفی تشکیل دادم ولی بعدش دیگه رفتم مطب و روند درمان رو ادامه دادم.
اگه راننده مقصر هم همکاری بکنه بعد 5 ماه امکان شکایت و گرفتن دیه وجود داره هنوز ؟
ممنونم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود رجوع از رضایت مسموع نیست اگر منجز باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که رضایت داده باشید شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورتی که رضایت داده باشید شکایت نتیجه ای نخواهد داشت واگر رضایت ندادید چه همکاری کند چه نکند قابل وصول ایت