مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بعد از رضایت در تصادف

سلام و عرض ادب و احترام. بنده دیروز به همراه همسر و فرزندم با موتور درحال حرکت بودیم که ناگهان یک خودروی سمند راهمون را برید و باهاش شدیدا برخورد کردیم که خوشبختانه همسر و فرزندم چند کبودی ساده داشتن ولی من پنجه پام ترک خورد و چندین زخم و جراحت مختلف برداشتم که با آمبولانس بعد از کشیدن کروکی به بیمارستان منتقل شدم.خلاصه اون آقا توی بیمارستان کلی وعده به من داد که جبران خسارات و از کار افتادگی منو میده و فورا از بیمارستان منو با وضع خراب برد کلانتری که رضایت بدم و ماشینش پارکینگ نره اما بعد از رضایت دیگه جوابم نداد الان میتونم دوباره شکایت کنم یا نه؟

پاسخ ها :

شکایت بعد از رضایت در تصادف شکایت تصادف جرحی رضایت در تصادف تصادف