مشاوره حقوقی رایگان - منع تعقیب کیفری

شخصی ازم شکایت کرد که سنگ های داخل زمینش را به سرقت بردم که نهایتا با معرفی دو شهود تعارض آنها منع تعقیب صادر کرد، حال همان شخص شکایت حقوقی رفع مزاحمت ملکی و معرفی همان شهود جهت اثبات ادعای کذب را به دادگاه حقوقی داده، دادگاه رای محکومیت صادر کرد، بنده میتونم اشاره به اون شکایت منع تعقیب کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام بهتر بود در مرحله بدوی به قرار منع تعقیب اشاره می کردید و البته عدم محکومیت کیفری تضادی با مطرح کردن دعوای حقوقی نداره.

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

سرقت سنگ که ارتباطی به رفع مزاحمت ملکی ندارد و دو خواسته کاملا مجزا هم با عناوین مختلف هستند شما در هر پرونده باید در راستای شکایت مطروحه طرف مقابل تدارک دفاع ببینید