مشاوره حقوقی رایگان - فروش ماشین

با سلام عرض ادب
من سال 94 یک دستگاه خدروی سواری سانتافه با وکالت نامه 5 ساله به شخصی فروختم و الان بعد گذشت 7 سال یارانه منو قطع کردن وقتی برای اعتراض اقدام کردم متوجه شدم هنوز تعویض پلاک انجام نشده و کسی که ماشینو بهش فروختم اونم فروحته و به همین ترتیب ماشین چندین دست چرخیده و میگن ماشینو تعویض پلاک کردن در صورتی که من از تعویض پلاک استعلام گرفتم و گفتن پلاک هنوز روی ماشین نصب هستش رفتم برای توقیف هرجه گفتن دست ما نیست و اخرین جایی که رفتم گفتن باید برم همون شهری که ماشین داخلش هست از اونجا اقدام کنم برای توقیف پلاک
حالا سوال اینجاست منی که شماره لی ندارم از هیچکس از کجا و چجوری اسم و ادرس نفر اخر پیدا کنم ؟
ماشین نه خلافی کرده تو این چند سال که بخوام بفهمم کجاست نه چیز دیگه ای فقط سال به سال بیمش کردن به تازگی هم پیام بیمه نماش اومده که چه بیمه ای کردن ولی نمیتونم بفهمم از کدوم شهر بیمه شده یا به اسم کی شده
من ساکن تهران هستم
پیشاپیش کمال تشکر را دارم از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتری دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب موضوع شما نیازمند بررسی بیشتر میباشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شما به راهور اعلام کنید که ماشین داخل تهران است تا سیستمی توقیف شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛ از طریق پلیس راهور پیگیری کنید