مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه گفته به علت نداشتن ادله کافی و تناقض

باسلام من چند وقت پیش با یک خودرو پراید تصادف کردم و راننده متواری شد و اورژانس پلیس راهور و 110 به محل حادثه آمدند و گزارش نوشتن و من را بیمارستان انتقال دادن و در پایم پلاتین گذاشتن و من شکایت کردم و دو شاهد بردم و قاضی برای من حکم نداشتن ادله کافی و تناقض گویی را صادر کرده و منع تعقیب صادر کرده و فرصت ده روز تجدید نظر را دارم چه ادلی به بازپرس ارائه دهم که بتوانم از صندوق تامین صندوق بیمه دولت خسارت دریافت کنم ممنون میشوم راهنماییم کنید. با تشکر

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام ظرف مدت ده روز اعتراض کنید پرونده به دادگاه رفته و از خود دفاع کنید

حسين  درستكار

حسين درستكار :

سلام بدون اطلاع از محتویات پرونده و دادنامه امکان ارایه پاسخ فراهم نیست