مشاوره حقوقی رایگان - چطور برای واحدم تقاضای پارکینگ مزاحم کنم

با سلام و احترام
واحد من ی پارکینگ داره با قابلیت دو جای پارک به صورت پشت سر هم و مسیر و درب اختصاصی، بدون مزاحمت برای رفت و آمد دیگران دو ماشین پارک می کنم که باعث اعتراض دیگر ساکنین شده است، آیا میشود درخواست خرید پارکینگ مزاحم برای خودم به شهرداری بدهم، چه مدارک و ضوابطی داره

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر ملاک سند و مبایعه نامه است و هر پارکینگ‌ برای پارک‌ یک خودررو است

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام ،خرید پارکینگ در مجتمع ،ربطی به شهرداری ندارد،شما می توانید از واحدی که مالک پارکینگ اختصاصی یا مشاعی است و قصد فروش دارند ،از آیسان بخرید،

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدون رضایت سایر مالکین حق پارک دو ماشین را ندارید .
به نظر شهرداری نمی تواند کاری انجام دهد