مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ملک مشاع

سلام تقسیم ملک مشاع زیر5هکتاربا ارایه دادخواست به دادگاه اگر یک بار از طرف دادگاه دادخواست فروش قبلا رد شده باشد بدون رضایت طرف مقابل قابل اجراست یا خیر؟وآیا دادگاه به اجبار میتواند اقدام به تفکیک یا تقسیم ملک مشاعی نماید؟تشکر بابت پاسخ دهی

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید دید که دادخواست قبلی به چه دلیل رد شده

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه قابل افراز نباشد
دستور فروش باید دهید تا به فروش رسد
درضمن تصرف حقوقی در مال خود جایز است لیکن تصرف مادی منوط به رضایت سایر شرکا است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که قابل تقسیم نباشد
می توانید با اخذ گواهی عدم افراز دادخواست فروش مال مشاع بدهید.