مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مال غیر

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت اساتید محترم
یک سوالی داشتم از خدمتتون اگر امکانش باشه
بنده سال پیش یک زمینی رو خرید در یک روستا جهت راه اندازی یک کارگاهی
فروشنده موقع نگاه کردن زمین و تحویل زمین گفتن که زمین دو کله هست و دو تا راه داره ولی یک مدت بعد از تحویل مشخص شد که زمین یک راه ورودی داره چون ما در قولنامه ننوشته بودیم هیچ کاری نتونستیم کنیم حالا بعد از گذشت یک سال معلوم شده که زمین سند داره و سند زمین کلا به نام کس دیگه ای هستش در حالی که فروشنده موقع نوشتن قولنامه گفتن که زمین هیچ سندی نداره و سابقه ثبتی نداره و تا حالا سند ندادن و ایشون هیچ مدرکی هم که دلالت بر مالکیت ایشون کنن رو ارائه نکردن نه قولنامه دارن نه چیزی هیچ چیز ولی زمین در تصرفشون بوده سوالم از خدمتتون این هست که ایا اینجا جرم کلاهبرداری و انتقال مال غیر مصداق پیدا می کند یا خیر با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام فروش مال غیر شکایت مطرح نمایید