مشاوره حقوقی رایگان - اعاده پرونده و تایپ متن رای و کسر از آمار

سلام در آخرین وضعیت اطلاع رسانی پرونده همچین متنی اومده
دستور قضایی مبنب بر اعاده پرونده و تایپ متن رای و کسر از آمار
میخواستم ببینم از اونجایی که ما در جلسه حضوری تجدید نظر شرکت کردیم و بنده به عنوان متهم شهود هم معرفی کردم و شاکی درخواست وثیقه هم کرد اما قاضی گفت نیازی به وثیقه نیست می‌تونه معنیش این باشه که حکم بر برائت داده و بعد از حکم برائت هم پرونده به دادگاه بدوی برمیگرده؟ ممنون

پاسخ ها :

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

درود. تا ابلاغ رای نتیجه قابل پیش بینی نیست. پرونده در هر صورت به دادگاه بدوی عودت داده می شود.