مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت زمین

سلام درود
پدر بزرگ من 50 هکتار زمین را از بنیاد علوی در سال 42 (به شرط تملیک اجاره میکند) و چهارده پانزده سال کشاورزی میکند.و بعد فوت میکنند.مردم محلی این زمین ها را تصرف کرده اند و 50 سال است که انها زمین را تصرف کرده اند.و هیچ گونه مدرکی ندارند؟ایا وارثان میتوانند با طرح شکایت این زمین را پس بگیرند؟
لطفا راهنمایی بفرماید.
خدا خیرتان بدهد. (لطفا با جزییات توضیح بفرمایید)

پاسخ ها :

داریوش صالحی

جناب آقای داریوش صالحی :

با سلام وکیل داریوش صالحی هستم اگر دارای مدارک باشید می توانید علیه متصرفین تحت شرتیطی طرح دعوا نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر مدارک اجاره به شرط تملیک موجود هستند می توانید به کمک وکیل احقاق نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی دارید می توانید پیگیری کنید.
بهتر است قبل از طرح دعوا از مراجع مربوطه پیگیری کنید تا مشخص شود متصرفین سندی اخذ کرده اند یا نه .
توجه داشته باشید جهت تنظیم دادخواست ب تر است به دفتر وکیل مراجعه کنید یا از طریق سایت درخواست بدهید تا دا‌دخواست توسط وکلای سایت تنظیم شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه مدارک محکمه پسند داشته باشید بله امکان پذیر است