مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

با سلام من مادرم باید 28 میلیون دیه بده و من هم دارم با ماشین اسنپ کار میکنم و طرف شاکی گفته که ماشین رو توقیف می‌کنه میخواستم بدونم که آیا این شخص فقط می‌تونه درخواست توقیف ماشین رو بده یا می‌تونه درخواست توقیف فیزیکی ماشین رو بده ؟
ممنونم میشم اگر کمکم کنید

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگرماشین بنام مادرتان است می تواندآن راتوقیف و تقاضای مزایده نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هم سیستمی هم فیزیکی قابل توقیف خواهد بود چنان‌چه بنام محکوم علیه باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می تواند درخواست توقیف فیزیکی خودرو را بده و بعد از توقیف نسبت به کارشناسی و مزایده آن اقدام کند.