مشاوره حقوقی رایگان - جزایی

سلام در نزاع و درگیری جمعی هرنفر شاهد بطور جداگانه داشته باشد یا نه؟ اگر درمورد کیفری کسی شاهد نداشت به چه شکل میتوان دفاع نمود؟

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام شهود درگیری یقینا چند نفر خاص که بیشتر نبوده اند و همانها می توانند متهم یا شاکی شهادت دهند.اگر شما مورد ضرب و جرح واقع شده اید آثار صدمات وارده و مراجعه به پزشکی قانونی می تواند ادله شما برای دفاع باشد.

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

معمولا شهود در مورد درگیری جمعی شهادت میدن ومنطورتتون از اینکه هر نفر یه شاهد داشته باشه مشخص نیست ضمن اینکه از مدارک دیگه که مورد استفاده قرار میگیره گزارش نیروی انتظامی ونظریه پزشکی قانونی هست