مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به علت بچه دار نشدن

سلام. 13 سال قبل ازدواج کردم و بچه دار نشدم هم من و هم شوهرم مشکل داشتیم،الان میتونم به علت بچه دار نشدن تقاضای طلاق بدم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه مشکل شوهر باشد بله امکان پذیر است

زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که مشکل از زوج باشد می توانید با ارائه مدارک پزشکی دا‌دخواست طلاق بدهید.
با توجه به توضیحات ارائه شده به این دلیل امکان طلاق وجود ندارد.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام با توجه به اینکه مسیله مزبور مربوط به هر نوع نفر میباشد لذا موجبی برای طلاق وجود ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورتی که مشکل از زوج باشد می توانید با ارائه مدارک پزشکی دا‌دخواست طلاق بدهید.بله

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام،اگر عامل باردار نشدن شما،فقط مشکل غیر قابل درمان شوهرتان باشد بله می توانید طلاق بگیرید ولی اگر خودتان هم عامل بچه دار نشدن باشید و غیر قابل درمان باشد خیر نمی توانید فقط به همین دلیل، طلاق بگیرید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
نظر به اینکه زوج پس از مدت 13سال از تاریخ عقد قادر به بارورسازی زوجه نبوده حق برای زوجه جهت استفاده از وکالت تفویضی ناشی از تحقق شرط مندرج در سند ازدواج که به امضاء زوجین رسیده ایجادشده و حتی معالجه بعدی زوج موجب اسقاط حق ایجادشده برای زوجه نخواهد ضمن اینکه وضعیت باروری زوجه نیز بایداز طریق پزشکی قانونی بررسی و اعلام نظر گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر عامل این موضوع صرفا زوج باشد، برای زوجه حق طلاق ایجاد میشود. در هر صورت این موضوع نیاز به اثبات دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر راه درمان وجود ندارد بله

محسن  مرادي

جناب آقای محسن مرادي :

سلام باید دلایل موجه و در چارچوب موارد ذکر شده در قانون باشد.

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

باسلام.
اگر شما هم توانایی بچه دار شدن ندارید، به این علت نمی توانید جدا بشوید. باید به دلایل دیگر تقاضای طلاق کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر صرفازوج عامل ناباروری بدون درمان باشد می توانید اقدام نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باسلام خیر اگر مشکل فقط از جانب شوهر باشد این امکان وجود دارد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با سلام
با توجه به توضیحات چنین امری تقریباً غیر ممکن است