مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از عدم فک پلاک خودرو

با سلام و خسته نباشید
سوالی داشتم در مورد شکایت کردن از عدم فک پلاک خریدار
خودرو من پلاک شیراز هست و شیراز هم فروختم قولنامه دارم ولی خودم ساکن عسلویه هستم میخواستم بدونم از دفاتر قضایی الکترونیکی شهرستان عسلویه میتونم اقدام به ثبت شکایت کنم یا حتما و الزاما باید از دفاتر قضایی شیراز اقدام به شکایت کنم ؟
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفاتر خدمات قضایی شهر خودتان نیز می توانید دادخواست خود را ثبت کنید ولی دادگاه شیراز صالح ب رسیدگی است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق دفاتر قضایی عسلویه می‌توانید شکایت خود را ثبت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب از هر دفتر خدمات قضایی کل کشور می توانید اقدام نمایید اما دادگاه شیراز ساله است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ثبت دادخواست از محل سکونت هم ممکن است ولی دادگاه صالح به رسیدگی، دادگاه محل اقامت خوانده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از هر دفتر خدمات قضایی می توانید اقدام نمایید اما دادگاه شیراز ساله است