مشاوره حقوقی رایگان - توقیف و فک پلاک

سلام من پنج ساله پرایدی فروختم طرف هرچی گفتم حاضر نشد بیاد تعویض پلاک کنه منم دادخواست دادم تو دادگاه هم حاضر نشد رای غیابی صادر شد نامه توقیفم به راهنمای رانندگی بردم دادم. الان بعد این همه وقت خریدار زنگ زده من میخام فک پلاک کنم بهم وکالت بده . لطفا راهنمای کنید چیکار باید بکنم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وکالت ندهید با هم به مرکز تعویض پلاک بروید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر وکالت ندهید
اعلام کنید که فقط باید حضورا به تعویض پلاک مراجعه کنیم و تعویض پلاک انجام بشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود سوالتان کلی است پیشنهاد میکنم از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر وکالت ندهید اعلام کنید که فقط باید حضورا به تعویض پلاک مراجعه کنیم

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام میتوانید یا وکالت بدهید یا هر دو با هم کار راپیش ببرید که مورد دوم معقولانه است