مشاوره حقوقی رایگان - درخواست توقیف کردن خودرو برای فک پلاک

با سلام چند وقت پیش برادرم ماشینی رو که به نام خودش بود به من سپرد تا براش بفروشمش منم فروختم و در قولنامه فروشنده رو به نام خودم نوشتم الان خریدار ماشین رو به یکی دیگه فروخته و تعویض پلاک انجام نمیشه و یک میلیون و نیم هم برای تعویض پلاک مونده که به ما نداده
آیا برادرم میتونه با این قولنامه درخواست توقیف خودرو کند؟ در ضمن برادرم بندر عباس هست و ماشین شیراز

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام با مبایعه نامه ای که شما امضا کرده اید خیر
ولی اگر سند به نام ایشان باشد بله ایشان میتواند در خواست توقیف پلاک را نماید. البته باید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سام اگر مبایعه نامه به نام شما باشد برادر شما نمی‌تواند درخواست توقیف دهد اما اگر به نام وی باشد ممکن است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به استناد سند خود و با تنفیذ مبایعنامه می تواند اقدام نماید