مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام در تاریخ 10 11 91 حدود 8سال پیش در املاک با کد رهگیری بموجب سند عادی یک دستگاه آپارتمان با پارکینگ و انباری از سازنده که با مالک رسمی قرارداد مشارکت در ساخت داشتن سازنده طبق تقسیم نامه یک واحد متعلق به مالک را به من در قبال ثمن معلوم معامله کردیم در سررسید تحویل و تکمیل محقق نشد و به ناچار به شکایت از سازنده و مالک شدم و کد رهگیری و عدم حضور گرفته بودم و در نهایت سازنده محکوم به تکمیل بنا و اخذ پایان کار و صورتمجلس و همگی محکوم به انتقال سند محکوم شدن و هم اکنون زیر نظر اجرای احکام با هزینه خودم مشغول اجرای حکم قطعیت یافته هستم و تقریبا در انتهای ساخت میباشم چون بنده به عنوان قائم مقام قانونی به تمام ادارات مربوطه معرفی شدم بعد از انجام معامله کاشف بعمل آمد که سازنده واحد مورد نظر را افرادی دیگری بیع نامه تنظیم کرده و نهایتا با شکایت شکات متعدد حدود 11نفر به اتهام فروش مال غیر از سازنده اقدام و ایشان هم اکنون در زندان و پرونده ایشان در تجدید نظر در حال رسیدگی است و سازنده به رد مال و 10ونیم سال به موجب رای دادگاه بدوی محکوم شده است این مقدمه را عرض کردم خدمت شما که سوال اصلی بنده اینست که در ابتدای بازداشت دادسرا که سازنده در اختیار اداره آگاهی بود مواجه حضوری با تمام خریداران معارض داشت و طبق نظریه کارشناس افراد مقدم و ماخر شناسایی و به تائید دادیاری وقت و خود متهم و همه افراد رسید متعاقبا من داخواست حقوقی داده که عرض شد در حال اجرای حکم قطعیت یافته هستم پس از هشت سال فردی که بیم آن میرود که با سازنده جهت تضعیف حقوق بنده قصد اخاذی از من دارد میگوید تاریخ خریدم 5روز زودتر از شما است این شخص نه عدم حضور دارد و نه کد رهگیری و در هیچ بنگاه معاملاتی برگه خرید که به تایید املاک باشد ندارد. آیا میتواند برای من مشکل ایجاد نماید کارشناس خط و اصالت امضا میتواند این پنج روز مورد آغای ایشان را پس از 8سال مشخص کند و ایا این شخص میتواند مانع اجرای حکم قطعیت یافته شود و نتیجه بگیرد یا خیر متشکرم

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

اگر بتواند ثابت کند که مقدم است بله حق با ایشان میباشدو میتواند اجرای حکم رامتوقف وحکم شماراباطل کند ولی شما باید با دلایل خود اعم از اقاریر متهم وگذشت چندسال وادعای جعل پیش برید