مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه عین مستاجره

باسلام. قرارداد بین موجر و مستاجر منقضی نشده است، اما در قرارداد این بند گنجانده شده است که : هر زمان موجر عین مستاجره را لازم داشته باشد ، مستاجر متعهد و مکلف گردیده که از زمان اعلام موجر به مستاجر ، مستاجر میبایستی عین مستاجره را بدون هیچ گونه عذر و بهانه ای پس از تسویه حساب کامل ، تخلیه و تحویل موجر نماید و بصورت اظهارنامه از سوی موجر به مستاجر اعلام شده است که منزل را برای اعضای خانواده اش نیاز دارد ولی مستاجر از تخلیه استنکاف می ورزد ، و هنوز مهلت قانونی قید شده در اظهارنامه که 2 ماه میباشد تمام نشده است ،آیا پس از اتمام مهلت میتوان درخواست حکم تخلیه نمود ضمنا قرارداد از نوع عادی است و دو نفر شاهد هم آنرا امضا نموده اند و این شرط در قرارداد قید شده و هردوی موجر و مستاجر نیز آنرا قبول و امضا نموده اند.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله مستاجر باید تخلیه کند و در صورتی که تخلیه نکند، موجر می تواند نسبت به تخلیه ملک اقدام کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله در صورتی که تخلیه نکند، موجر می تواند نسبت به تخلیه ملک اقدام کند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر تحت عنوان دعوای تخلیه قابل پیگیری است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مالک میتواند در صورت عدم تخلیه مستاجر تخلیه را درخواست کند وکیل بگیرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله می توانید حکم تخلیه اخذ نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اصولا گنجاندن چنین شرطی در قرارداد موجب بطلان عقد اجاره می شود.