مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

سلام. بنده رو در ایست بازرسی با 1 کیلو 950 گرم تریاک گرفتن ولی بعد چند ماه زنگ زدن بیا دادگاه وقتی رفتم گفتن 1کیلو 100 گرم دیگه کشف شده من همونجا گفتم منو ببرین پای ماشین شاید بیشتر باشه اخه منو دوستم گفت برای مصرف خودت میزنم مشهد رسیدی بهت میگم کجا هست گفتم باشه پای ماشین همه جا چک کردم با مامورها مواد مخدر چیزی دیگه نبود اخه به قاضی گفتم شاید باشه بیشتر ..یک سابقه هم چندین سال قبل دارم و بیخیال شدم دیگه و خدایش ایندفعه برای مصرف بود حالا میخواهم بدونم اگه حکم دادن چکار کنم چه ماده تبصره بزنم برای کاهش حکم یا تعلیق یا تخفیف یا هر چیزی اصلا همونجا قاضی میتونه حکم بده پابند بزنم داخل نرم لطفا راهنمایی کنید چون ی بچه دارم بدجور بهت وابسته هس نگران اونم ممنون از لطف شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق شعبه مربوطه پیگیری کنید
به نظر دادگاه با درخواست تعلیق و پابند موافقت نمی کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اصولا دادگاه با درخواست تعلیق و پابند موافقت نمی کند. بهتر است وکیل بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است تسلیم به رای بزنید تا میزان مجازات تا یک چهارم کاهش یابد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛ از طریق شعبه مربوطه پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید تسلیم به رای شوید تا 1/4 مجازات کاهش میابد