مشاوره حقوقی رایگان - جدایی از همسر شکاک

من با همسرم مدت 4 سال است که ازدواج کرده ایم و فرزندی هم نداریم (شرایط ضمن عقد هم نداریم)
ایشان بسیار شکاک است و فکر میکند با هرکس از جنس مخالف که سلام و احوالپرسی میکنیم حتما باید خبری باشد. شش ماه است که به مشاوره خانواده مراجعه میکنیم.
در حال حاضر یک منزل کوچکتر از 80 متری و یک خودرو دست چندم (مدل 1387) دارم (نیمی از وجه خرید خودرو را به صورت قرض از یکی از نزدیکان فراهم کردم)، که به نام من هستند و قصد دارم با توجه به عدم وجود محل درآمد دیگری در چند وقت اخیر، در سرویس اسنپ مشغول به کار شوم.
نفقه ایشان را هم همه ماهه پرداخت میکنم.
هربار هم کار بحث بین ما بالا میگیرد، ایشان از الفاظ زشت با لحنی بسیار تند و زننده استفاده میکند. (گاهی به نظر میرسد از قصد اینکار را انجام میدهد تا من را تحریک کنند تا روی ایشان دست بلند کنم، که تا کنون حتی برای یک بار هم چنین امری رخ نداده که من بخواهم روی ایشان دست بلند کنم)
عملا تنها دلیل ادامه این زندگی مشترک عدم توانایی من در پرداخت مهریه است. خود ایشان چندین بار به این نکته اشاره و تهدید به رفتن، با گرفتن یا بدون گرفتن مهریه داشته‌اند، چند ماه پیش در واتساپ پیامی مبنی بر درخواست طلاق را فرستاده اند که موجود است.
میخواهم بدانم:
اگر از ایشان جدا شوم، در آنصورت آیا ایشان میتواند منزل و یا ماشین (تنها ممر درآمد) را برای مهریه خودشان از من بگیرند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ماشین اگر وسیله امرار معاش باشد قابل توقیف نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نیاز به صحبت و گفتگوی تلفنی در این خصوص وجود دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نحوی توافق کنید که در مقابل طلاق، ایشان مهریه خود را ابراء کنند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ثابت کنید ماشین وسیله امرار معاش هست قابل توقیف نیست و خانه هم جز مستثنیات است و قابل توقیف نیست