مشاوره حقوقی رایگان - عسر و حرج

باعرض سلام و خسته نباشید خدمت وکلای گرامی
خانم بنده 9 ماهی هست که رفته و بنده تمکین را برنده شدم و مهریه هم از حقوقم برداشت میشود و جدیدا رفته درخواست عسر حرج بدلیل نخریدن مرغ و گوشت و لازمه زندگی درخواست عسر حرج داده که پرنده رفت مددکاری بنده پرینت حساب که برای پول تو جیبی واریز میکردم و گزارش از قصابی و سوپر مارکت بردم که برای خونه خرید میکردم الان مددکاری تماس گرفته که پرنده روی خوشی به سمت شما ندارد خواستم ببینم با این موضوع نخریدن اقلام زندگی میتواند عسر حرج بگیرد؟7سال زندگی بود خب مسلما که بنده خریدم خوردیم که زنده ماندیم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر از موارد عسر و حرج نیست و نظر مددکار تاثیری در رای دادگاه ندارد .
وقتی حکم الزام به تمکین صادر شده چنین ادعایی از زن پذیرفته نیست و از طرفی شما می توانید مدارک خود را به شعبه دادگاه ارائه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

چنین مسایل باید در پرونده نفقه رسیدگی شود و شما اگر دلایلی دارید برای خرید مایحتاج میتوانید ارایه دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وقتی خانم داره کنار همسرش زندگی می‌کنه اصل بر این است که نفقه پرداخت میشود و اثبات عدم پرداخت نفقه در این حالت با خانم هست باید دید چه مدارکی ارایه کرده تا بر اساس آن دفاع کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نظر مددکاری اهمیت خاصی برای دادگاه ندارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

عدم تامین مایحتاج زندگی می تواند از موارد عسر و حرج باشد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال واضح نیست معلوم نکرده اید که مددکار بابت کدام پرونده با شما تماس گرفته است. در صورت تمایل تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع از مصادیق عسر وحرج نیست وهمسر شما نمیتواند بدین علت تقاضای طلاق نمایید