مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه

سلام چند ساله در یک آپارتمان ساکن شدم که همسایه پایینی مشکل روانی داره. از روز اول گیر داده به من و می‌ره دادگاه میگه من به واحدش خسارت زدم که بعد مشخص شد از واحد من نیست و بارون از نما وارد واحدش میشه. بعد دوباره شکایت کرده هزینه دادرسیمو بدید قاضی گفت پاشو برو وقت ما نگیر. دوباره شکایت کرده که سر و صدا داریم بدون مدرک که باز گفتن برو خونه وقت ما نگیر. دوباره رفته شکایت بابت مطالبه وجه .. اصلا روانی هست میخواد آسایش ما رو بگیره به بهانه های بیخود مارو به دادگاه میکشونه. میتونم ازش شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید با عنوان تهمت و افترا و مزاحمت شکایت کنید.
خسارت خود را نیز می توانید مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید تحت عنوان تهمت و افترا شکایت نمایید و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به نظر میرسد شکایت شما از چنین شخصی تنها اسباب سلب اسایش خودتان را ایجاد میکند و مجازات سنگینی برای همسایه در پی ندارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بابت دعاوی واهی که مطرح کرده میتوانید مطالبه خسارت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید از بابت مزاحمت شکایت نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بابت مزاحمت وتوهین وافترا شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با عنوان تهمت و افترا و مزاحمت شکایت کنید. واگر لازم شد اینبار وکیل بگیرید و تمام هزینه ها را مطالبه کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر شکایت کرد تامین دعواهی از دادگاه بخواهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بابت شکایتهای واهی یا مزاحمت می توانید با مدرک از ایشان شکایت کنید.