مشاوره حقوقی رایگان - آشنا بودن با دادیار

از یک نفر با عنوان شکایت کیفری شکایت کردیم که الان در دادسرا می باشد امروز برای پاره ای از توضیحات به دادسرا رفتیم. ولی متاسفانه نوع برخورد دادیار خیلی بد بود انگار من متهم هستم
ولی من احساس کردم بین کسی که من شکایت کردم با دادیار ارتباط بوده و نوعی سفارش شده بوده.آیا امکان دارد؟چه قدر میتواند بر روی رای تاثیر بگذارد امکان دارد به رای صادره شکایت کرد

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر هر گونه اجحافی میبینید به حفاظت اطلاعات قوه قضائیه اطلاع دهید بله امکان اعتراض هست.