مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و طلاق

بنده با خانمی سه سال پیش ازدواج کردم و مهریه 500 سکه طلا هست که نصفش عندالمطالبه هست. حال با توجه به اینکه اصلا تفاهمی باهاش ندارم میخواهم طلاقش بدم میخواستم شرایط مهریه رو‌بدونم در ضمن ایشون باکره هستن
من هم فقط آپارتمانی دارم که به شرط عمر پدرم سند زده برام
آیا میتونم تقاضای قسطی دادن مهریه رو بدم و دادگاه تمامی 500 سکه رو حکم میده؟!

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام اگر شما بصورت یکطرفه بخواهید ایشان را طلاق بدهید نصف مهر راباید پرداخت نمایید و اگر توان مالی نداشته باشید میتوانید درخواست اقساط بدهید