مشاوره حقوقی رایگان - امور ملکی و انحصار وراثت

م.ح هستم متولد 1357
پدر بنده سال 65 شهید شدن....
سال 71مادرم به عنوان قیم اقدام به فروش یکی از املاک پدری میکنن....با توجه به اینکه این اتفاق زمانی افتاده که سه فرزند خانواده زیر 18سال داشته و فروش ملک قانونی نبوده با توجه به شرایط سنی آیا بنده میتونم جهت سهم خود تقاضای سند کنم....

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید بررسی کنید که آیا ملک پدر را بدون اجازه دادستان فروخته ، اگر چنین باشد باید دادخواست ابطال سند بدهید و... برای مشاوره و ارائه راه حل قانونی از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
انتقال باید با اجازه دادستان انجام می شد و از طرفی مصلحت فرزندان را نیز باید رعایت می کرد.
اگر بدون اجازه دادستان انتقال داده باشد می توانید حق و حقوق خود را مطالبه کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام انتقال اموال غیرمنقول صغير باید با رعایت مصلحت و توافق دادستان باشد، اگر این دو مورد نبوده باید تقاضای ابطال معامله و سند شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ببینید باید موضوع را پیگیری کنید چون زمانی که ملکی به فروش می‌رود و بعضی از مالکین آن زیر سن قانونی می باشند حتماً با مجوز قانونی صورت گرفته باید وکیل بگیرید روی پرونده بگذارید مطالعه شود و موضوع بررسی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ملک پدر را بدون اجازه دادستان فروخته باشد باید دادخواست ابطال سند بدهید وانتقال باید با اجازه دادستان انجام می شد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر بدون اجازه دادستان انتقال داده باشد می توانید حق و حقوق خود را مطالبه کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر بدون اجازه دادستانی و عدم رعایت مصلحت صورت گرفته باشد قابل اقدام است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مبلغ آن را می توانید مطالبه کنید