مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان انحصار وراثت

من از شخصی طلب داشتم و آن شخص فوت کرده است.
خانواده آن بعد از گذشت 10 ماه از فوت هنوز انحصار وراثت را انجام ندادن تا من بتوانم طلب خود را وصول نمایم.
شورا حل اختلاف وصول طلب را منوط به انجام این مورد بیان کرده است
سوال من از شما این است که:
بنده تا چه زمانی باید منتظر اقدام خانواده مرحوم برای انجام انحصار وراثت باشم و آیا امکان دارد اصلا اقدام به انجام این کار نکنند

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
شما به عنوان طلبکار میتوانید درخواست صدور گواهی انحصار وراثت کنید و نیازی به انتطار اقدام ورثه نیست .

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام.شما به عنوان طلبکار و ذی نفع می توانید درخواست انحصار وراثت از شورای حل اختلاف کنید.