مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم

سلام. یه پسر 14 ساله هستم، پدر مادرم (مخصوصا پدرم) منو تحقیر میکنن به هر دلیلی، پدرم تعادل شخصیتی نداره و دم دمی مزاجه همچنین عقده های زیادی از بچگی از پدرش داره، برای مثال میگن بی غیرتی، بی رگی، دَرست بده (با اینکه تو مدرسه تیزهوشان درس میخونم‌)، خیلی ساده ای و هر فحشی که فکرشو بکنید(فحش های خیلی ناجور) ،،حدود 5 سالم بود که مادرم دستمو و زیر پامو با قاشق داغ سوزوند هنوز هم جاش هست، الان یه زره بزرگ شدم و مادرم وقتی میخواد کتکم بزنه ناخوداگاه دستم میاد جلو و دفاع میکنم ولی تا چند ماه قبل منو با کمربند 2 لایه یا سیم یا با ناخون میزدن یا بهم غذا نمیدان ضربه هایی که به اصطلاح پدرم بهم میزد دست کمی از کمربند نداره، در حدی که تا چند روز همه جای بدنم درد میکرد،اینقدر تحقیر جلوی جمع و این اون شدم یا با بچه های مردم مقایسم کردن که دیگه برادر کوچیک ترم هم احتراممو نداره و فحش میده بهم میخواستم ببینم میتونم شکایت کنم و از کجا و از چه طریقی در ضمن میتونم دیه یا نفقه بگیرم
یا مثلا کاری کنم که دادگاه بفهمه پدر و مادرم صلاحیت ندارن و تحویل بهزیستی بدن من رو، یا بتونم با دایی عمو خاله یا کس دیگه ای زندگی کنم ؟ خیلی ممنون از سایت خوبتون

پاسخ ها :

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با پلیس اجتماعی شماره 123 تماس حاصل نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با اورژانس اجتماعی تماس بگیر 123
همچنین به اداره آموزش و پروش من،قه خودتان مراجعه کن و از مشاور های مستقر در آنجا کمک بگیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با اورژانس اجتماعی شماره 123 تماس حاصل نمایید