مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت با قولنامه یا با برگ سبز و سند امکان پذیر است؟؟

سلام وقت بخیر. سال 99 من میخواستم ماشین بخرم. ماشین تو یه شهر دیگه پیدا کردیم که من چون بچه مدرسه ای داشتم نتونستم خودم برای خرید برم. 70تومن پول دادم به شوهرم ک ماشینو واسم بخره. قولنامه ی اولیه رو بنام شوهرم نوشتند اما وکالتنامه انتقال سند به نام من بود و ماشین هم ب نام من منتقل شد.خرداد سال گذشته شوهرم با کتک و ضرب و زور وتهدید منو برد محضر و ازم وکالتنامه فروش ماشین گرفت. وکالتنامه بلاعزل تنظیم شد اما تو یکی از بندهاش ذکر شده ماشین رو بفروشه وثمن معامله رو ب من بده. یک روز بعد از گرفتن وکالتنامه من ماشین رو بصورت سوری ب برادرم فروختم و اظهاریه زدم ک ماشین رو فروختم و وکالتنامه ی شماارزش قانونی نداره و اگر بفروشید فروش مال غیرانجام دادید ک جوابی نداد(درهمون زمان جداشدیم) ماشین رو به من نمیداد وحتی مدارک ماشین ومدارک شخصی من از جمله شناسنامه کارت ملی گواهینامه. و... رو برداشت. من واسه مدارکم شکایت کردم ک تو بازجویی کلانتری گفت ک مدارکش هیچکدوم دست من نیست. من تو روزنامه اعلام مفقودی مدارک ماشینو کردم وماشین روتوقیف و آبانماه از پارکینگ خونش خارج کردم. بعدتوقیف ماشین قولنامه ی سوری بادوستش درست کرد مبنی براینکه ماشین رو همون روز ک ازمن وکالتنامه گرفته ب دوستش فروخته وشاهدم آورد. اما دادگاه تبانی بودن این فروش رو تشخیص داد و برای من ترک تعقیب زد. اونا اعتراض کردند ک اعتراضشون رد شد ورأی قطعی شد. الان شوهرسابقم رفته شکایت منو کرده ک ماشین از اون بوده ب من فروخته من پولشو ندادم
سوال من اینه: بایه قولنامه میتونه ادعای مالکیت ماشین کنه درحالیکه وکالتنامه ی تعویض پلاک از صاحب قبلی ماشین ب نام من زده شده وماشین به اسم من بوده برگ سبزشم ب اسم من بوده ومن شاهد دارم ک ماشین برای من بوده وپولشو من دادم. وباتوجه ب اینکه اون تبانی رو بادوستش انجام داد و برای دادگاه تبانی اثبات شد

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام مهم این است که شما مبلغ 70 میلیون را چگونه به اقا داده اگر بتوانید پرداخت 70 تومن را ثابت کنید میتوانید بگویید که پول ماشین را هم من پرداخت کرده ام و مشکلی نخواهد بود