مشاوره حقوقی رایگان - چک امانتی

اگر نوشته و متن چک توسط گیرنده نوشته شود. آیا چک امانتی محسوب میشود ؟

پاسخ ها :

الهه  حقي

سرکار خانم الهه حقي:

سلام خیر ، اگر واقعا بابت امانت بوده فقط امانتی می باشد و صادر کننده چک باید ثابت کند که امانتی بوده است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. خیر. چک امانتی چکی است که بابت امانت سپرده می‌شود. اگر صرفا شما چک راسفید امصا به دارنده داده اید بابت صمانت باید بحث صمانت اثبات گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام و عرض ادب خیر ارتباطی به این موضوع ندارد خیانت در امانت ارکان خاص خودش را دارد