مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی

خسته نباشیددوسال پیش شوهرم روبایک افشانه فلفل ویک گرم ونیم تریاک گرفتن ومابایک‌فیش حقوقی تونستیم آزادش کنیم بعدازاون دوسه بارابلاغ اومدکه چون کرونابودمتاسفانه توجهی نکردیم الان حکم جلب اون کسی که فیش گذاشت برای آزادی شوهرم روگرفتن وماهم محکوم شدیم به پرداخت پنج میلیون تومان جزای نقدی خواستم بدونم آیا تخفیف داده نمیشه یا قسطی میکنندیا بایدکامل پرداخت کنیم.ممنونم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هم شما جریمه را باید بدهید و هم آن ضامن هر کدام جدا

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید اعتراض کنید اگر قطعی شد دادخواست اعسار دهید تا تقسیط شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله امکان تقسیط وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورت داشتن زمان اعتراض میتوانید اعتراض نمایید