مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند برای خانه قولنامه ای

با سلام
کلا کوچه و نواحی اطراف ما زمینش متعلق به یک نفر بود و زمین ها رو قطعه بندی کرده و به صورت قولنامه ای همه را تک تک فروخته.
صاحبان زمین قولنامه ای الان همه شون آپارتمان کشیدن و هنوز به صورت قولنامه ای خانه ها معامله می‌شود
آیا اکنون که دسترسی به مالک زمین اصلی که سند مادر در دست اوست نداریم ، می‌توانیم خودمان برای خانه سند بگیریم ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با طرح دعوا حقوقی امکان پذیر است
البته موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد....

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می بایست طرح دعوی علیه مالک اصلی نمایید. پیشنهاد می شود حضوری اسناد خود به نزد وکیل دادگستری ببرید و مشاوره دقیق دریافت نمایید.

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده یا فروشندگان مطرح بفرمایید....

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اسنادومدارک شما می بایست بررسی گردد اما در هر صورت میتوانید جهت تنظیم سند رسمی دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت مالک وایادی پس از آن تا برسد به خود شما تنظیم نمایید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

جهت بررسی دقیق تر تماس تلفنی برقرار بفرمایید .

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله می توانید. اگر آن زمین بنام خود فروشنده بوده و او سند رسمی داشته ، می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ملک سند رسمی داشته باشید ولی غیر قانونی تفکیک شده باشد ممکن است برای اخذ سند به مشکل بخورید.
می توانید از طریق اداره ثبت موضوع را پیگیری کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دادخواست الزام به تنظیم سند بطرفیت فروشنده و ایادی قبل تا مالک زمین

یک وکیل

سلام قابلیت پیگیری و اقدام دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق مراجع قضایی امکان پذیر است

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، بله از طریق اداره ثبت محل قابل پیگیری است

محمد ضرابیه

جناب آقای محمد ضرابیه :

سلام
طبق ماده 147 درخواست ثبت و سند با تشریفات ثبتی امکان پذیر است ولی بایستی مدارک بررسی شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
متاسفانه سوال به صورت کامل مطرح نشده است تا بتوان به نحو دقیق و کامل پاسخ در خور حقوقی را به شما ارائه داد . لازم است که سوال خویش را کامل بیان کنید .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

جهت تنظیم سند رسمی دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت مالک

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب برررسی کارشناسی دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله امکان پذیر است راهکار دارد تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
در برخی موارد، امکان تبدیل قولنامه به سند رسمی وجود دارد، اما برای این کار نیاز به موافقت و امضای صاحب زمین اصلی است در صورت عدم توافق، از طریق دادگاه رسیدگی به این موضوع صورت می پذیرد.

در هر صورت، بهتر است با مشاوره تخصصی اطلاعات لازم را در این زمینه جمع آوری و بررسی شود و به راهکارهای قانونی مراجعه کنید.