مشاوره حقوقی رایگان - شکایت پس از رضایت

من سه هفته پیش با دوخواهر بحث کردیم بنا بر اصرار واسطه ها من رضایت دادم ولی 15روز مهلت اعتراض دارم اما اونا رضایت ندادن من میتونم پیگیری کنم رضایت رو پس بگیرم یا نه ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر رضایت خود را مشروط کرده اید که به روایتی آنها بستگی دارد یا در مهلت مقرر وقت دارید و می توانید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا عدول از رضایت ممکن نیست مگربا دلایل جدیدی باشد دوباره طرح دعوا کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر رضایت خود را مشروط به رضایت آنها کرده‌اید امکان عدول هست در غیر اینصورت خیر

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

راضایت شما قابل برگشت نمی باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رضایت بی قید و شرط باشد نمی توانید پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر رضایت مشروط بوده می‌توانید مجدداً پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود رجوع از رضایت مسموع نیست اگر منجز باشد