مشاوره حقوقی رایگان - شاکیم از کمپ ترک اعتیاد بدون مجوز

باسلام واحترام من کجا شاکی بشم اقا من قبلا اعتیاد داشتم بارها خانواده م منو انداختن کمپ ولی شاکی نشودم چون حق باخانواده م بود اما من شیش سال پاکی دارم جلساتم به طور مرتب پر می کنم دوازده قدم فروهر وجهانی خواندم سنت های 12Naخواندم ودرحال مفهیم ان ای می خوانم. شاکیم من که درحال بهبودی هستم تا یه اختلافی بین من خانواده م پیش میاد میرن کمپ اونا هم مجوز ندار به قران قسم بدون مجوز وارد خانه میشن ادم به زور می برن وبعد تارسید به کمپ خدایش کمپ نیست جلاد خونه است تارسیدم به قران زنجیل می بندنم و اسرایلی کوتک میزن بعد حتا اسر انگوشت بزور میگیرن که اگر مردی خون خودت پایه گردنت خدایش این ترک اعتیاد یامشاور خانواده بغیراز به قران سه وعده غذا را با ابجوش یه پر پیاز حضرت عباسی نصف نون بهمون میدن من کجا شکایت کنم من 3تا بچه دارم خدا شاهد خانم بنده از دست کمپ ها طلاق گرفت

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید شکایت خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را مطرح کنید منتها باید مدرک داشته باشید یا درخواست تحقیقات نمایید.