مشاوره حقوقی رایگان - خارج شدن بزه انتسابی قاضی و رای

شاکی مقداری اهن بدون اجازه من و با هماهنگی نگهبان درکارخانه من قرار داده وبی اطلاع بوده وباکل اهن الات ضایع درحیاط کارخانه دادم واول شکایت کردندیک ورق اهن سرقت شده وبجرم مشارکت درسرقت طرح دعوی کردندوچون شهرستان هست وشاکی قصدتصاحب کارخانه بدون پرداخت حق کسب وپیشه درحق من دارندبااعمال نفوذحکم به3/5سال زندان و5ورق اهن به مبلغ82ملیون وهمچنین82ملیون جریمه درحق دولت گردیده ام که درپایان حکم ذکرشده جرم سرقت نبوده وفروش مال غیربوده وایاقاضی میتوانسته بزه راتغییردهد

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

تعيين عنوان مجرمانه با قاضي رسيدگي كننده مي باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله مقام قضایی رسیدگی کننده می توانند بزه انتسابی را مطابق با قانون تغییر دهند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله عنوان جرم به تشخيص قاضی رسیدگی کننده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله در دعاوی کیفری تعیین عنوان صحیح جرم انجام شده با قاضی دادگاه است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام تشخیص این موضوع با دادگاه محترم می باشد