مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن گواهینامه رانندگی

سلام. بنده کارت معافیت پزشکی مغز و اعصاب بند 11ماده ی 32 دارم الان هم داروی کاربامازپین و لاموترژین مصرف میکنم و برای گواهینامه رانندگی اقدام کردم که باید برم کمیسیون برم آيا به بنده گواهینامه میدن؟
بزرگواری کنید و راهنمایم کنید خیلی ممنون از لطف شما

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به تصمیم کمیسیون مربوطه دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

نوع بیماری شما توسط کمیسیون بررسی خواهد شد و سپس با توجه به نوع بیماری ، کمیسیون تصمیم خواهد گرفت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

راهنمایی و رانندگی پزشکان معتمد خود را دارند که آنها تصمیم میگیرند و قابل پیش بینی نیست البته در صورتیکه با خوردن این داروها از نظر پزشکان مسأله کنترل شود امکان موافقت هست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قابل پیش بینی نیست فقط پزشکان کمیسیون صلاحیت اظهارتظر دارند .