مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تعیین پارکینگ

سلام. من سال 99 دو واحد آپارتمان در یک مجتمع 8 واحدی خریداری کردم که این مجتمع دارای 7 پارکینگ طبق مقررات شهرداری می باشد. در قولنامه محل پارکینگ مشخص نشده و فقط قید شده که واحد خریداری شده پارکینگ دارد. الان واحدهایی که ساکن هستن (من هنوز در آن ساختمان ساکن نشده ام ) خودشان 7 پارکینگ را تقسیم کرده اند و پارکینگ واحد من در بدترین نقطه ساختمان قرارگرفته است ولی چون هنوز سند هیچ یک از واحدها زده نشده است، من هم شکایتی نکردم و فقط به مدیر ساختمان به صورت زبانی گفتم من این تقسیم بندی را قبول ندارم و باید قرعه کشی کنید که هیچ توجهی نکردن. خواستم ببینم امکان تغییر محل پارکینگ وجود دارد یا همین تقسیم بندی در سند ثبت می گردد‌‌؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد و صورتمجلس تفکیکی می توانید پارکینگ را تحویل بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر جانمایی پارکینگ ها در
صورت مجلس تفکیکی مشخص
خواهد شد