مشاوره حقوقی رایگان - تصمیم نهایی

بسمه تعالی
به تاریخ 1401/04/25 در وقت فوق العاده جلسه شعبه دوم بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب فلان به تصدی امضاء
کننده ذیل تشکیل ، پرونده کلاسه فوق تحت نظر است . با عنایت به جمیع اوراق و محتویات پرونده ضمن اعلام کفایت و
ختم تحقیقات به شرح ذیل مبادرت به صدور قرار می گردد :
« قرار جلب به دادرسی »
دادستان محترم عمومی و انقلاب شهرستان فلان
باسالم و تحیات
در خصوص اتهام آقای فلان فرزندو فلان فرزند فلان دایر بر توهین و تهدید و افترا نسبت به آقایان فلان فرزند فلان و فلان فرزند فلان ، این مرجع با بررسی جمیع اوراق پرونده و با عنایت به شکایت شاکی و مفاد و
متن پیامک های ارسالی از صفحه متهم و فایل صوتی ارایه شده بزه کاری وی را محرز دانسته و با استناد به مواد 608،
669 و 697 قانون مجازات اسالمی کتاب تعزیرات مصوب 1375 و ماده 1 قانون کاهش مجازات حبس تعزیری مصوب
1399 و ماده 265 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392 قرار جلب به دادرسی نامبرده را صادر و اعلام می دارد.
این قرار در صورت موافقت دادستان محترم قطعی می باشد.
و بعد تو سوابق پرونده نوشته شده درخصوص اتهام اقای فلان کیفر خواست به شماره فلان صادرشد
میخوام بدونم به متهم بر اسال این ماده تبصره حبس داده میشه یاجریمه نقدی ممنون میشم از شما وکلا محترم به بنده پاسخ واضح بدین بدون چی میشه تشکر از همتون

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

مواد استنادی را سرچ بفرمایید میزان مجازاتها ذکر شده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بر اساس این مواد و قانون کاهش مجازات حبس تعزیری ، حکم به مجازات صادر خواهد شد
و ممکن است مشمول تخفیف یا تعلیق مجازات بشوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نوع و میزان مجازات قابل پیش بینی نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است