مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به کلاهبرداری

سلام وقت به خیر. من یه معلمم که قبلا یه دوست هم کلاسی توی دانشگاه داشتم الآن این دوستم با اصرار بر ضمانت من برای وام چند میلیاردیش و امتناع من می‌خواهد در غیاب من اقدام به جعل امضاء و سند و ضمانت غیابی از طرف من کند و از این بابت دارد من را تهدید می کند نمی دانم چکار کنم لطفا راهنمایی کنین

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر اقدام کرد می توانید بابت جعل از وی شکایت کنید و از بابت تهدید نیز با مدرک امکان شکایت هست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق اظهارنامه رسمی به او اخطار کنید که اگر اقدام غیر قانونی انجام دهد از او شکایت خواهید کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که اقدام به جعل سند کند و مشکلی پیش بیاد و شما امضاء نکرده باشید بانک نمی تواند علیه اقدام کند و شما بعد از اخذ وام از بانک و وام گیرنده با عنوان جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کنید.
به نظر بنده طرف نمی تواند چنین کاری انجام دهد و به احتمال زیاد صرفا قصد تهدید شما را دارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر چنین کاری کرد شما میتوانید بابت جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کنید