مشاوره حقوقی رایگان - تصادف و عدم پرداخت خسارت

سلام. بنده با ماشینی تصادف کردم ایشون انحراف به چپ داشتن پلیس ایشون رو مقصر و بنده رو خسارت دیده تشخیص دادن. ایشون قرار شد خسارت ماره بده ولی چون بنده ظهر پنجشنبه تصادف کردم و جایی باز نبود قرار شد شنبه خسارت مارو شخصا بده و از بیمه نامه استفاده نشده بعد ایشون زیر بار خسارت وارده به صورت کامل نرفتن و بخشی از خسارت رو قبول کردن و چون ایشون ماشین خودرو اقدام به تعمیر کردن بنده نتونستم حتی از بیمه ماشین ایشون استفاده کنم. پلیس هم مارو راهنمایی به حل اختلاف کردن . ما خواستم ببینم می تونم جدای شکایت عدم پرداخت خسارت وارده که توسط پلیس کارشناسی شده حکم توقیف ماشین ایشون رو هم بگیرم تا خسارت رو کامل دریافت کنم.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بعد از صدور رای و ابلاغ اجراییه اگر پرداخت نکرد ، بله. می توانید اموال ایشان را معرفی کنید اگر اموالی نداشت برگ جلب ایشان را بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما ابتدا پرونده خسارت را تشکیل دهید تا قاضی در مورد ان هم تصمیم بگیرید . بعد از قطعیت حکم اگر خسارت نداد میتوانید دستور توقیف اموال از جمله ماشین وی را بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا باید شکایت مطالبه خسارت را مطرح نمایید تا حکم قطعی صادر گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید دادخواست تامین دلیل بدهید تا خسارت ماشین توسط کارشناس تعیین شود.
بعد از تعیین خسارت می توانید دادخواست مطالبه خسارت بدهید و اگر دادخواست تامین خواسته بدهید با پرداخت خسارت احتمالی به صندوق دادگستری می توانید اموال راننده مقصر را توقیف کنید و اگر خودرو به نام راننده مقصر باشد می توانید خودرو وی را توقیف کنید.
اگر درخواست تامین خواسته ندهید بعد از صدور حکم قطعی می توانید اموال راننده مقصر را توقیف کنید و اگر اموالی نداشت می توانید حکم جلب بگیرید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با صدور حکم محکومیت چنان‌چه تادیه نگردد اموال قابل توقیف است مالی یافت نشود می‌توان تقاضای جلب محکوم علیه را مطرح کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت محکومیت و عدم پرداخت خسارت، بعنوان اموال او میتوانید ماشین را توقیف کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعد از قطعیت حکم اگر خسارت نداد میتوانید دستور توقیف اموال از جمله ماشین وی را بگیرید ولی ابتدا باید شکایت مطالبه خسارت را مطرح نمایید تا حکم قطعی صادر گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید مراحلی طی شود رای صادر و قطعی شود در صورت عدم پرداخت می توانید اقدام کنید یا ابتدا تامین خواسته با سپردن خسارت احتمالی نمایید