مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

من چند سال یک موتور صفر گرفتم بعد سه روز اون را به عنوان ضمانت گذاشتم 700پول گرفتم قرار بود بعد یک ماهه 300بهره بدم یک پرونده داشتم قبل از این بدم حسب دوبار رفتم هی امروز فردا بهم کرد تا رفتم حسب 3سال او فهمیده بود موتور را برگه اوراق فروخته الان چکار کنم من شرم رفاقتش میخورد ولی یک روز به تازگی حرفش سو استفاده بود

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدارک کافی برای سپردن ان دارید میتوانید شکایت خیانت در امانت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در دفتر خدمات قضایی شکوائیه خیانت در امانت و استرداد
عین مال مطرح نمایید
و میتوانید شکایت فروش مال غیر و
خرید مال غیر بر علیه خریدار و
فروشنده اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت
به دفتر خدمات قضایی مراجعه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سوال خود را دقیق مطرح بفرمائید
خواسته شما چیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در دفتر خدمات قضایی شکوائیه خیانت در امانت و استرداد
عین مال مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهارنظر دقیق حقوقی قابل بررسی می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سوال شما کمی مبهم بیان شده می توانید تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شکایت خیانت در امانت مطرح نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر نوشته ای دال بر فروش بین شما نباشد، می توانید شکایت خیانت در امانت کنید . ولی با این داستان که تعریف کرده اید هر دو مرتکب جرم ربا شده اید.