مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند مالکیت خانه

با سلام
پدر من در سال 98 یک ملک آپارتمانیبه صورت نیمه ساز (گچ و خاک و دارای برق و آب) خریداری کردند و بقیه مراحل آن را خودشان تکمیل نمودند و طبق قرار مبلغ 40 میلیون برای سند نزد پدرم باقی ماند تا در انتهای کار و تکمیل بقیه ساختمان، فروشنده آن را به نام پدرم بزند. اکنون که ساختمان تکمیل شده و باید انتقال سند انجام شود، فروشنده ادعا میکند که من خانه را به شما در مرحله سفت کاری فروختم و باید هزینه سیمکشی و لوله کشی آب را بدهی این در حالی است که خود فرد قبول دارد که در زمان فروش سیمکشی برق و لوله کشی انجام شده بوده، و به غیر از این درخواست نابجا، خواستار احتساب مبلغ به روز است و درخواست 200 میلیون تومان در ازای انتقال سند خواستار است
خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید، ما باید چکاری انجام دهیم!؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مبایعه نامه باید بررسی گردد تا بتوان پاسح مناسب به شما ارائه داد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید بر اساس مفاد قرارداد عمل نمایید
و شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده اقامه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست الزام به تنظیم سند مطرح نمایید قرارداد باید بررسی گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دعوای الزام به تنظیم سند رسمی طرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پدر شما می تواند به دفتر خدمات قضایی مراجعه کند و دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهد.
اگر هنوز ملک پایانکار ندارد بهتر است مدتی صبر کنید تا برای ملک پایان کار بگیرد و سپس دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید یا اینکه اگر پایانکار ندارد دادخواست الزام به اخذ پایان کار و صورتمجلس تفکیکی و الزام به تنظیم سند رسمی همزمان بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب می بایست مطابق قرارداد عمل شود یعنی شما در اینجا باید به طرفیت فروشنده دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به تنظیم سند مطرح نمایید و یا دادخواست تحویل مبیع طبق قرارداد بدهید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید مبایعه نامه را دید. طبق مفاد مبایعه نامه باید عمل شود.