مشاوره حقوقی رایگان - طول درمان و هزینه بیکاری

سلام و وقت بخیر ، چند سوال دارم و تقاضا میکنم همه رو پاسخ بدید .
با شخصی تصادف کردم در اتوبان و من در خط ویژه BRT بودم و حدود 15 متر مانده به پل عابر پیاده ، من مقصر 100 % شناخته شدم و چون یک ماه ماشینم در پارکینگ بود رفتم دادگاه و نوشتم که مقصرم ( دادیار یا قاضی بود نمیدونم گفت باید اقرار کنی تا ماشین رو بتونی بگیری و حق درخواست کارشناسی هم ازت گرفته میشه ) در نهایت بعد از فکر کنم دو جلسه رای آمد و درصد دیه مشخص شد و حق اعتراض به دیه دادند بهم تا 20 روز که حدود 250 میلیون برای شاکی دیه گذاشتند . شاکی مجدد شکایت تنظیم کرده برای بیمه بیکاری ، هزینه های درمانی که پرداخت کرده و هزینه رفت آمدش به پزشک قانونی و تمامی هزینه هایی که بابت پزشک قانونی و ویزیت اونجا و ویزیت دکتر و ... ( اسنپ ) هم کار میکرده و درآمدش 10 تا 12 بوده به گفته خودش . در ضمن حدود 16 میلیون هم در طی 7 ماه از من پول گرفته برای خرج زندگیش و فقط قبض کارت به کارتش رو دارم و خودمم بیکارم
****سوال 1 - آیا این هزینه های رو بیمه میده بهش یا نه ؟ اگر من باید بدم آیا اقساط میتونم کنن ؟ 2- آیا درخواستش پذیرفته میشه برای طول درمان برای بیکاری یا طبق صلاح دید قاضی هست ؟ 3- آیا میتونم تقاضا بدم که به دلیل نیاز به خودرو و عدم دانستن قانون و نداشتن وکیل به دلیل مشکل مالی اقرار به مقصر بودنم کردم ولی میخواهم تجدید نظر شود برای درصد تقصیر ( قرار نهایی صادر شده ) ؟ 4- راهی وجود دارد که مبلغی که برای ایشون واریز کردم رو پس بگیرم یا با هزینه هایی که می گویند برای درمان کرده اند برابر کنم یا کسر کنند ؟
عاجزانه درخواست میکنم پاسخ بدین . سپاس

پاسخ ها :

طول درمان در تصادف خسارت بیکاری در تصادف تصادف