مشاوره حقوقی رایگان - ارث

آیا نوه از پدربزرگ، پدرمادری اش ارث میبرد؟ درصورتیکه قبل از9 سالگی هم به سرپرستی پدربزرگ،پدرمادری بوده است و در شناسنامه هم فامیل مادر است و پدر هم ندارد؟!

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر وقتی طبقات بالاتر هستند نوه ارث نمیبرد

سمیرا غفاری

سرکار خانم سمیرا غفاری :

اگر پدر بزرگ قبل از مادر فوت کند بله... در حقیقت از سهم مادر میبرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر اگر مادر ، قبل از پدربزرگ فوت کرده
باشد از ماترک پدر بزرگ ، ارثی به مادر تعلق نخواهد گرفت
و در نتیجه ارثی به نوه هم نخواهد رسید
ولی اگر مادر بعد از پدر بزرگ فوت نماید. از ماترک پدر بزرگ ، سهم مادر به فرزند خواهد رسید