مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد اجاره ٣ساله محل ساماندهي دستفروشان با مناقصه شهرداري زير نظر شهرداري

باسلام. بنده با قرارداد اجاره سه ساله زمين از شهرداري كه دو سال باقي ميباشد زير نظر شهرداري سرمايه گذاري كردم كه طبق قرارداد كل دستفروشان سطح شهر ساماندهي با شركت ميباشد الارغم اقدام به ايفاي تعهدات طبق اظهار نامه ها ، شهرداري با بي توجهي به درخواست شركت از ارائه معرفي به ارگانهاي لازم انتظامي خودداري كرده و شهرداري مستند خود در مركز شهر اقدام به ساماندهي كرده امكان هدايت دستفروشان را از شركت با بلامانع كردن هسته مركزي شهر سلب كرده و محل سرمايه گذاري را خالي و ناكارامد كرده و باعث خسارت شده و ازطرفي هم با اتهام عدم ايفاي تعهدات دادخواست فسخ قرارداد را اقدام قضايي كرده لطفا راهنمايي كنيد ؟؟با تشكر

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام ، مفاد قرارداد شما حتما باید توسط وکیل رویت و مطالعه شود ، همچنین دادخواست شهرداری نیز باید مطالعه شود تا امکان کمک به شما فراهم شود ، بدون مطالعه مفاد قرارداد امکان مشاوره نیست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قرارداد شما باید بررسی گردد