مشاوره حقوقی رایگان - برای گرفتن پرینت در رابطه نامشروع

با سلام و ادب و احترام
برای تنظیم دادخواست رفتم دفتر قضایی برای رابطه نامشروع شکایت کنم میگه پرینت تلفن و ادله بیار تا بشه شکایت ثبت کنیم میرم مخابرات برای پرینت میگه نامه دادگاه. آخه آدم باید آخرش چکار کنه . پرینت بدون نامه قضایی نمیدن و دادگاه هم نامه گرفتن پرینت را میگه در موارد خاص میدن

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،، اگر خط دائمی یا اعتباری باشد، چه خط ایرانسل، تالیا، همراه اول و غیره باشدفرقی نمی‌کند پرینت پیامک ها انجام پذیر خواهد بود البته اگر دستور قضایی باشد از بدو تولد سیم کارت هم پرینت پیامک ها و هم پرینت تماس‌ها توسط اپراتور قابل ارائه است و معمولا" به طور عادی پرینت پیامک تا سه ماه گذشته و پرینت از مکالمات از شش ماه قبل داده خواهد شد که اگر لازم باشد بنا به درخواست دادگاه می‌تواند تغییر کند با توجه به این که سرورهای شبکه‌های اجتماعی مزبور در ایران نمی‌باشد قابلیت استعلام عکس و پیامهای واتساپ و فیلم وجود ندارد ولی درصورتی که شاکی از پیام‌ها اسکرین شات گرفته باشد و یا پیام‌ها موجود بوده و پاک نشده باشد قابلیت پیگیری توسط پلیس فتا را دارد.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله همینطوره و دادگاه هم در این موارد دستور پرینت نمیدهد