مشاوره حقوقی رایگان - شرایط یک واحد آپارتمان شوهر به همسرش لطفا راهنمایی بفرمایید

باسلام دستورالعمل هبه یک واحد آپارتمان شوهر به همسرش لطفا راهنمایی بفرمائید وضمنا هیچگونه وجهی پرداخت نمی شود

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

سوال خیلی مبهم مطرح شده است . علی ایحال اگر خانمی هستید که همسرتان قصد هبه آپارتمان به شما را دارند باید بدانید هبه قابل رجوع می باشد و بهتر است بعد از هبه شما آپارتمان موهوبه را بفروشید و اپارتمان دیگری بخرید در صورت درخواست راهنمایی بیشتر و کاملتر با شماره 09122348603 تماس بگیرید