مشاوره حقوقی رایگان - آیا میتوان مالی که به عنوان مهریه داده شده پس گرفت ؟

با سلام، در سال 95 دخترم به عقد دائم فردی با مهریه 14سکه تمام بهار و دو و نیم دانگ از منزل مسکونی داماد درآمد، چون ملک مذکور قولنامه ای بود از طرف محضردار با عنوان اینکه ملک قولنامه ای است و عقدنامه سند رسمی میباشد، در دفتر ازدواج ثبت نگردید، اما در دفتر املاک به صورت رسمی دوازده برگی دارای کد رهگیری طی قولنامه ای دو و نیم دانگ از شش دانگ ملک به نام دخترم شد، پس از یکسال ملک به فروش رفت و در جای دیگری ملک جدید خریداری شد و ملک جدید به نسبت 3_3 (به دلیل مابه تفاوت قیمت فروش و خرید نیم دانگ اضافه شد) در دفتر اسناد رسمی به دخترم منتقل شد، در حال حاضر بین دخترم و همسرش اختلاف پیش آمده و ایشان از دخترم به عنوان بازگشت از هبه در دادگاه شکایت کرده است و مدعی شده که مال مذکور هبه بوده است البته در قولنامه به صراحت نوشته شده بود که ملک مهریه است که پس از فروش قولنامه به خریدار تحویل داده شد که فعلا در دسترس نیست. حال سوال این است ایا میتوان این ملک را به عنوان هبه پس گرفت ؟
سپاس از پاسخگویی شما