مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح عمدی ؛ تهدید و سرقت محصولات کشاورزی

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
بنده سال گذشته اقدام به کشت گندم زمین پدربزرگم کردم که عموم و پسرش بهم حمله کردند که تو هیچ سهمی نداری و باعث ضرب و جرح دو دستم شد و من ازشون شکایت کردم با وجود اینکه دو شاهد داشتم در دادگاه اقدام که انکار جرم شدند و بزور زمین را آبیاری دادند و من را تهدید کردند که اگر رضایت ندهی حتی هزینه کشت را بهت نمیدیم من دوباره ازشون شکایت کردم تهدید جانی و مالی و امسال اقدام شبانه کردند و محصولات من را به سرقت بردم و این سومین شکایت است که ازشون میکنم و اونا فقط انکار می‌کنند من 6 شاهد گذاشتم و از زمان که شکایت کردم تا الان حدود 10 ماه میگدرد میخواستم بدونم نتیجه ای هم میگیریم یا نه مثل اینکه کل پرونده خوابه حق من خرده شده 30 ملیون تومن هزینه کردم به من ظلم شده
چکار کنم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
رسیدگی در دادگاه ها همینطور زمانبر است و باید صبور باشید.
اینکه نتیجه می گیرید یا نه قابل پیش بینی نیست

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

نتیجه غیر قابل پیش بینی است بسته به مستندات ودفاعیات دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق شعبه رسیدگی کننده پیگیری تا در رسیدگی تسریع شود