مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدگی در دوران سربازی

باسلام و احترام
بنده در سال 90 در ناجا در حین انجام وظیفه دچار سقوط شدم که منجربه بیرون زدگی 7تا از مهره های کمری و پشتی و بی حسی هر2پا شد. با داشتن تمام مدارک و اسناد لازم شورای پزشکی ناجا در سال 93 رای منفی صادر کرد. با مراجعه به دادسرا و جمع آوری اسناد جدید و نظر کارشناسان متخصص از سوی دادسرا و ارجاع به پزشکی قانونی توسط قاضی تمام پزشکان تائیدکردن که این عوارض مربوط به همین حادثه بوده است. تیرماه 96 اجرای احکام طبق نظر پزشکی قانونی ناجا را ملزم به پرداخت 10درصد دیه کامل نمود. که تاکنون پرداخت نکرده اند.
به گونه ای که تحت پوشش بهزیستی میباشم.
با داشتن رتبه اول الکترونیک درسال 89 از دانشکده امیر کبیر تحت پوشش بهزیستی میباشم.
آیا میتوانم ناجا را ملزم به پرداخت مستمری نمایم؟
و اینکه راه حل احقاق حق چگونه است؟
آیا شکایت به دیوان میتواند راه حل مناسبی باشد؟
با تشکر

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

باسلام بايد درخواست از كارافتادگي در اداره كار مطرح نماييد در صورت مخالفت به ديوان عدالت مراجعه نماييد با تشكر دكترقريشي از وكلاي دادراه

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.1- اجرای احکام این وجه به صورت یک طرفه از ناجا اخذ می کند .2 توصیه همکار عزیزم گنجی نیز مضاف براین موضوع توصیه می شود.یاالله