مشاوره حقوقی رایگان - چک تاریخ گذشته

با سلام. بنده در تاریخ 30 مهر سال95 یک فقره چک به ارگان دولتی در قبال انجام قراردادی تحویل داده ام که در تاریخ سررسید چک را وصول نکرده است. آیا اکنون میتواند بعد از گذشت 15 ماه اقدام به برگشت چک کند؟؟ ممنونم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " در فرض سوال ، برگشت چک توسط ذینفع و دارنده و صدور گواهی عدم پرداخت از سوی بانک محال علیه با مانعی مواجه نیست ولی نوع دعوی ، حقوقی و مطالبه وجه چک خواهد بود اگر 6 ماه از تاریخ صدور چک گذشته باشد .

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

قطعا میتواند و علیه شما اقدام نماید لیکن اگر موعد شش ماه منقضی شده باشد حقوقی میباشد